Naše ordinacije

Stomatološka ordinacija Dentio raspolaže sa četiri stomatološke stolice koje su raspoređene u tri odvojene ordinacije. U centralnoj ordinaciji nalaze se dve nove Kavo stolice, na kojima se obavljaju usluge popravke i lečenja zuba kao i usluge stomatološke protetike. Trudeći se da našim pacijentima pružimo vrhunsku stomatološku uslugu izabrali smo KAVO stomatološke stolice.

KAVO spada u vodeće proizvođače stomatološke opreme u Nemačkoj. Higijena i kvalitet je osnovni naš moto, a KAVO sistemi predstavljaju najbolje partnere. Kavo stolica opremljena je inteligentnim sistemom koji onemogućava da tečnost poreklom iz usta pacijenta bude uvučena u unutrašnje sisteme stolice preko rotirajućih instrumenata koje koristimo u radu. Na taj način je sprečeno širenje infekcija između pacijenata. Svakodnevno ispiranje cevčica koje sprovode vodu unutar stolice je automatizovano.

Cirkulatorni vodeni tok omogućava ispiranje celog sistema. Ono obezebeđuje bezuslovnu higijenu unutrašnjosti stolice. Unutar sistema cevčica ne postoji mrtav prostor koji bi bio pogodan za razvoj mikroorganizama. Svi delovi stolice koji su u kontaktu sa stomatologom mogu se ukloniti kako bi se dezinfikovali između intervencija, a nakon toga i vratiti nazad na svoje mesto. Ergonomija stolice omogućava optimalan položaj pacijenta za vreme intervencije.

Druge dve ordinacije rezervisane su za specijalističke delatnosti iz oblasti ortodoncije i oralne hirurgije. Prostor odvojen od ostatka ordinacije pacijentu pruža komfor i privatnost, a specijalisti omogućava da se kocentriše.Tu se nalaze dve JUGODENT-ADRIA stomatološke stolice koje u potpunosti odgovaraju potrebama.