O nama

Stomatološka ordinacija “Dentio” – Novi Sad

Stomatološka ordinacija Dentio osnovana je 1995. godine, na adresi Kosovska br. 1 u Novom Sadu. Ordinacija je bila mala, ali savremeno i prijatno opremljena. Zbog tendencije da preraste u porodičnu praksu, nakon osamnaest godina preselili smo se u nov prostor, opremljen po evropskim standardima za stomatološke ordinacije.

Nov prostor smo počeli da kreiramo počevši od idejnog i arhitektonskog projekta, ugrađujući savremene materijale namenjene bolnicama i medicinskim ustanovama, uz opremanje stomatološkim stolicama i aparatima vodećih proizvođača stomatološke opreme i kreiranja modernog i prijatnog enterijera. Danas u našem novom prostoru imamo ukupno tri ordinacije i četiri stolice – radna mesta. Jedna ordinacija je opremljena kao hirurška sala, namenski urađena za potrebe hirurških intervencija u stomatologiji.

Naša ordinacija je opremljena rendgenskim aparatima za snimanje zuba, i to OPT aparatom za snimanje cele vilice, kao i aparatom za snimanje pojedinačnih zuba. Ordinacija Dentio svojim pacijentima pruža kompletnu uslugu na jednom mestu – sve stomatološke intervencije kao i snimanje zuba. Dr Katarina Stojanović zajedno sa svojim saradnicima, dr Milicom Stojanović, dr Milicom Vlahović, dr Miroslavom Stojanovićem kao i specijalistima iz različitih oblasti stomatologije u ordinaciji Dentio, pokriva više oblasti: ortodoncija, oralna hirurgija i ugradnja zubnih implanata – implantologija, parodontologija, izrada proteza, dečija stomatologija, estetska stomatologija, izbeljivanje zuba, popravka zuba i lečenje kanala korena…

Stomatološke usluge

Stomatološka ordinacija “Dentio” – Novi Sad

0

Stalno zaposlena stomatologa

0

Zadovoljnih klijenata

0

Godina iskustva

0

Izrađenih proteza

Drugi o nama

Šta o nama kažu naši klijenti

Neka osmeh iz snova postane stvaran!

Dugi niz godina iz naše ordinacije svet su ugledali mnogi novi blistavi osmesi naših zadovoljnih klijenata. Budite i vi jedan od njih!