Katarina Stojanović

Sertifikati:

Osnivač i vlasnik ordinacije Dentio je dr Katarina Stojanović, doktor stomatologije, specijalista ortopedije vilice. Bila je student treće generacije studenata Stomatološkog fakulteta u Novom Sadu.

Fakultet je upisala akademske 1979/1980. a završila ga je 1984/1985. kao treća po redu u svojoj generaciji. Karijeru je počela u Domu zdravlja u Beočinu, najpre u školskoj ambulanti u osnovnoj školi „Jovan Grčić Milenko” u Beočinu, a zatim u ambulanti Doma zdravlja, gde je radila sedam godina, a poslednje dve je radila paralelno i u „Stomatološkoj ordinaciji dr Majić i dr Burić” u Sremskoj Kamenici. Po napuštanju Doma zdravlja radi samo privatno, a 1995. godine osniva ordinaciju Dentio.

Od svoje nekadašnje profesorke, prof. dr Desanke Marić, dugogodišnjeg saradnika ordinacije Dentio, stiče teorijska i praktična znanja iz oblasti ortopedije vilice. Zbog porodičnih i poslovnih obaveza u ordinaciji, specijalističke studije iz oblasti ortopedije vilice upisuje 2003. na Stomatološkom fakultetu u Novom Sadu i završava ih 2006. godine. Nova znanja i informacije kontinuirano stiče na seminarima i predavanjima domaćih i stranih predavača.

Pored ortopedije vilice, uživa u radu i edukaciji iz oblasti stomatološke protetike i endodoncije, kao i konzervativne stomatologije, i svoja znanja prenosi mlađim saradnicima.